پسته خندان قزوین که فقط با سنگ می شکند

میوه‌های خشک برای بدن ما بسیار مفید هستند و اگر از میوه‌های خشک صحبت می‌کنیم.

نام پسته خندان قزوین در آن مهم است. پسته برای سلامت بدن ما بسیار مهم است. مقدار مواد معدنی را در بدن حفظ می کند.

اگر آن را در زندگی روزمره خود بگنجانید، می توانید از بسیاری از بیماری ها دور بمانید.

پسته چیست؟ – پسته چیست؟
پسته یک میوه خشک است. درختی که 10 متر ارتفاع دارد. کوچک است و شبیه درخت انبه است. حشرات خانه خود را روی برگ پسته می سازند.

برگها از یک طرف صورتی و از طرف دیگر زرد مایل به سفید هستند. میوه پسته 10 تا 20 میلی متر طول و 10 تا 20 میلی متر قطر دارد. رنگ پوست میوه آن زرد روشن و زرد تیره است.

پوست بیرونی میوه پسته را جدا می کنند و قسمت زرد رنگ داخل آن را می خورند که به آن مغز می گویند. پسته حاوی بسیاری از مواد مغذی، پروتئین، فیبر ، ویتامین C، روی، آهن، مس و کلسیم است. این باعث افزایش ایمنی بدن می شود.

به گفته آیورودا، پسته در واتا دوشا تسکین می دهد. از پوست میوه پسته نیز به عنوان دارو استفاده می شود. گل و میوه پسته در اواسط ژانویه تا ژوئن می آید.

پسته در زبان های مختلف چه نامیده می شود؟ – پسته را در زبان های مختلف به چه می گویند
نام گیاه شناسی پسته Pistacia vera است.

پسته در تمام دنیا با نام های مختلفی شناخته می شود.

فواید خوردن پسته – فواید خوردن پسته
سرشار از آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها برای سلامت جسمی بسیار مهم هستند این به جلوگیری از آسیب سلولی کمک می کند پسته سرشار از لوتئین و زآگزانتین است که هر دو آنتی اکسیدان های بسیار مهمی برای چشم هستند. پلی فنول ها و توکوفرول ها، دو تا از بهترین آنتی اکسیدان های موجود در پسته، نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *