محققان مصری سعی کردند محصولات کنسرو شده را از گوشت خرچنگ (Procambarus clarkii) تولید کنند، نتایج این تحقیق نشان داد که گوشت خرچنگ سرشار از پروتئین و چربی است.
نیتروژن کل فرار، تری متیل آمین، اسید تیوباربیتوریک، مقادیر pH و تعداد کل باکتری ها تضمین کرد که گوشت خرچنگ مورد مطالعه کیفیت بالایی دارد و برای تغذیه انسان ایمن است (الشریف و عبد الغفور، 2015).
در نیجریه، هفده نوع مجزا از آزمایشهای کنسرو ماهی از ویترینهای محله در ایالت ادو جمعآوری شد، ترکیبات مصنوعی و معدنی تقریبی (سدیم، فسفر، کلسیم و منیزیم) برندهای مختلف جمعآوریشده مورد بررسی قرار گرفت.
گونه های ماهی یافت شده در مارک های مختلف آنالیز شده ساردین، تن و ماهی خال مخالی بودند، نویسندگان گزارش کردند که ماهی های کنسرو شده منابع خوبی از مواد مغذی و مواد معدنی هستند که باید در رژیم غذایی انسان گنجانده شوند زیرا مشخص شد که حاوی پروتئین و چربی بالایی هستند.
تمام برندهای تن ماهی اویلا مورد مطالعه دارای مقدار کافی پروتئین برای نوزادان و بزرگسالان بودند، آنها به عنوان غذای کم کالری، غنی از چربی های غیراشباع امگا 3، پروتئین، پتاسیم و کلسیم بالا، با مقدار متفاوت سدیم در نظر گرفته می شدند که هیچ پیامد قابل توجهی برای سلامتی ندارد.
30 نمونه از برندهای کنسرو ماهی وارداتی از بازار محلی مصر (شهرهای مختلف در استان دمیتا) خریداری شد، این نمونههای جمعآوریشده نشاندهنده شش برند ماهی تن، ساردین و ماهی خال مخالی بودند.
دو نمونه برند مختلف کنسرو ماهی تن (CT) خریداری شد که گوشت ماهی تن در روغن گیاهی – 185 گرمی – ساخت تایلند بود، دو نمونه برند مختلف از کنسرو ساردین (CS) جمع آوری شد.
آنها قطعات ساردین در روغن نباتی و آب نمک – 120 گرم – ساخته شده در مراکش بودند، دو نمونه برند مختلف کنسرو ماهی خال مخالی (CM) آورده شد.
نمونه ها قطعات ماهی خال مخالی در روغن نباتی و آب نمک – 350 گرم – ساخت تایلند بودند، تمام نمونه های کنسرو ماهی جمع آوری شده در تاریخ اعتبار خود بودند، تمام نمونه های جمع آوری شده در دمای اتاق نگهداری شدند.