سازمان های خاصی وجود دارند که روی مشتریان متمرکز هستند مانند بیمارستان ها، نمایشگاه های الکترونیک، نمایشگاه های اتومبیل و غیره.
هنگام پوشیدن لباس کار در چنین مشاغلی، حس همبستگی و اتحاد را به مشتری می دهد و مشتری احساس راحتی بیشتری می کند تا کارمند را برای کمک تماس بگیرد. همچنین، از یک هدف سوم شخص برای شرکت خوب به نظر می رسد.
بنابراین موارد ذکر شده در بالا برخی از نکاتی است که تعدادی از جوانب مثبت و دلایل لباس کار را توصیف می کند.
معایب یا معایب پوشیدن لباس کار در محل کار:
در زیر به برخی از معایب لباس سرهمی کار مردانه در محل کار اشاره می شود.
طراحی بد لباس کار می تواند منجر به عملکرد محدود شود. این ممکن است برای کارمند مشکل ایجاد کند زیرا آنها متوجه می شوند که لباس کار خروجی کار آنها را محدود می کند.
برای مثال، برای مهمانداران پرواز، پوشیدن دامن مدادی و کفش پاشنه بلند ممکن است خوب به نظر برسد، اما در پایان روز باعث ناراحتی افراد می شود. پوشیدن کفش های پاشنه بلند برای مدت طولانی می تواند باعث درد عضلانی، درد کف پا و گرفتگی پاها شود.
از این رو، در سازمانی که ملزم به پوشیدن لباس فرم است، سعی کنید احساسات کارکنان را نیز در نظر بگیرید، زیرا آنها هستند که باید آن را برای تمام روز بپوشند.
مسائل مربوط به لباس:
در سازمان های خاصی، اگر نوع ماده ای را که باید برای کار بپوشند مشخص نکنند. ممکن است به این نتیجه برسد که کارمندان محدودیت ها را پشت سر بگذارند و لباس های نامناسب برای کار بپوشند.
اگر استانداردهای یکنواخت تعیین شده توسط سازمان را رعایت نکنند، می تواند باعث تنبیه یا اخطار کارمندان توسط مقامات بالاتر شود.
عامل اصلی که لباس کار را آزار میدهد این است که معمولاً تعداد زیادی از کارمندان از تحمیل لباس به آنها متنفرند زیرا احساس میکنند پوشیدن لباس کار آنها را محدودتر میکند و هویت خود را که آنها را از جمعیت متمایز میکند حذف میکند.