حداقل درصد کاکائو از 50 درصد شروع می شود، بنابراین درصد کاکائو (و در نتیجه تلخی آن) کم و بیش قوی خواهد بود.
بنابراین، به عنوان مثال، شکلات تلخ حداقل 70٪ شروع به برجسته شدن دقیقاً به دلیل طعم تلخ خود، اما همچنین به دلیل مزایای سلامتی شگفت انگیز آن می کند.
از این نظر، این اصل متمایل به تحقق است: شکلات چقدر تلخ تر، سالم است.
از نقطه نظر تغذیه، شکلات تلخ ضد سرطان بسیار بهتر از شکلات شیری است ، دقیقاً به این دلیل که شیر قدرت آنتی اکسیدانی کاکائو را مسدود می کند و جذب مواد مغذی ضروری را دشوار می کند.
فواید شکلات تلخ
غذای ترمیم کننده و فعال
شکلات تلخ یکی از بهترین مواد غذایی موجود برای افزایش انرژی است و از این رو، مصرف آن در مواقعی که احساس ضعف می کنیم و نیاز به تقویت داریم، عالی است.
چرا؟ شکلات تلخ سرشار از فنیل اتیلامین است، ترکیبی که مستقیماً در مغز عمل میکند و باعث ایجاد حالت سرخوشی و آرامش عاطفی میشود.
به ویژه به عنوان یک درمان طبیعی مفید است و به ما کمک میکند در موارد خستگی جسمی و ذهنی قدرت را به دست آوریم.
این به ما کمک می کند تا شادتر باشیم
علاوه بر خواص ترمیم کنندگی و انرژی زا، آیا می دانستید که شکلات تلخ به ما کمک می کند خلق و خوی خود را بهبود ببخشیم و بنابراین برای شادتر کردن ما مناسب است؟
دلیل آن را توانایی آن در افزایش تولید اندورفین میدانیم، هورمونهایی که خلق و خوی ما را بهبود میبخشند.
خواص آنتی اکسیدانی
همانطور که در سطرهای قبلی اشاره کردیم، هیچ چیز بهتر از جایگزینی شکلات شیری با شکلات تلخ نیست، زیرا شیر بر کیفیت آنتی اکسیدانی شکلات تلخ تاثیر منفی می گذارد. منظورم این است که شکلات تلخ خالص به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی اش متمایز است.