خوردن نمک صورتی نباید به صورت همیشگی و در هر شرایطی انجام شود چون این کالای طبیعی دارای منابع درمانی پرحجمی است. به طور مثال بارداری هم شرایط متفاوتی دارد و خانم ها باید تغذیه خود را تحت نظر یک دکتر متخصص تنظیم کنند. به طور کلی خانم ها در زمان حاملگی باید از مرجعی متخصص مشاوره بگیرند و اگر لازم بود این نمک مفید را میل نمایند.
خوردن نمک صورتی
این اجناس درجه یک از مهمترین نمک های طبیعی و بدون ناخالصی می باشند که حتی از مواد معدنی فراوانی هم تشکیل شده اند. به دلیل این که کالاهای مورد نظر کاملا ارگانیک هستند و نیز از دل زمین کشف می شوند رنگی بسیار زیبا و متمایل به صورتی دارند. از سویی منیزیم و کلسیم از مهمترین منابع درمانی ذخیره شده می باشند که فواید غذایی این کالاها را افزایش می دهند و نتایجی حیرت انگیز را برای بدن به وجود می آورند. همین عناصر مقوی از جنبه های مختلفی تاثیرگذار هستند و سود بالایی را ایجاد می کنند.
در واقع چون این محصولات سالم به بدن نیرویی عجیب می بخشند و مانند مواد غذایی دیگر مفید هستند پس خوردن آن ها باعث تکامل بدن می شود. یعنی با مصرف اصولی محصولات خیلی از نواقص جسمانی برطرف می شوند و مواد مغذی زیادی هم به دست می آیند. به طور کلی سم های بدن با وجود این تولیدات دفع می گردند چون خاصیت ضدعفونی کنندگی و ضد باکتریایی آن ها بسیار زیاد می باشد. اثر این تولیدات مثل یک قرص شیمیایی است و عفونت های ایجاد شده در ناحیه گلو، اندام تناسلی و حتی قفسه سینه را از بین می برند.
همچنین اگر این افزودنی ها به همراه غذاهای دیگر مصرف شوند قطعا اسهال یا شکم روی مکرر را دور می کنند و از سویی مانع از دل دردهای مزمن می شوند. پس یکی دیگر از اثرات مهم کالاها مناسب کردن وضعیت دستگاه گوارشی است. نکته مهم این است که چنین اجناسی برای جریان های خون تهدید کننده نیستند و باعث کاهش فشار خون می شوند. در واقع سایر محصولات مانند نمک های سفره فشار خون را بالا می برند و از این نظر مثل مدل های صورتی رنگ مفید نیستند.
پس با بیان این مطالب اشخاص باید از فایده های منحصر به فرد تولیدات صورتی استفاده کنند و از طرفی هم به فکر عوارض احتمالی آن ها باشند. معمولا در کنار سودمند بودن کالاها گاهی هم اثرات منفی فراوانی از آن ها به چشم خورده اند. در واقع خوردن زیاد و بی رویه این کالاهای درجه یک برای هیچ فردی مناسب نیست چون عوارض شدیدی را برای سن های پایین یا بزرگسالان پیش آورند. معمولا هیچ گروه سنی از این قضیه در امان نمی باشد و احتمال دارد که به مرز خطر نزدیک شود.
این کالاها سرعت گردش خون را بیش از اندازه افزایش می دهند و به طور یقین به پمپاژهای قلبی فشار زیادی وارد می کنند. وقتی قلب با چنین شرایطی مواجه شود و عملکردی نامنظم پیدا کنند قاعدتا دردهای سنگینی را حتی در حین نفس کشیدن به وجود می آورد. از طرفی با خوردن زیاد این اجناس برای استخوان های بدن هم عارضه هایی جدی ایجاد می شوند چون وجود ید زیاد حتما پوکی استخوان را به همراه می آورد. کلا این ماده معدنی به تنهایی مضر نیست ولی حجم زیاد آن باعث شکستگی های مکرر استخوان ها می شود.
در مجموع مصرف کنندگان نباید امید داشته باشند که محصولات مورد نظر همیشه بی خطر هستند و مشکلات بدنی را کاهش می دهند. در اصل همین کالاها به دلیل این که تصفیه شده نیستند به مراتب مشکلات جدی تری را برای اشخاص ایجاد می کنند.
نمک صورتی در بارداری
نمک صورتی محصولی پرخاصیت و ایمنی کننده برای بدن است که هیچ گونه کالری، چربی، فیبرهای درمانی و حتی قند هم ندارد. خوردنی های مورد نظر باعث بروز دیابت، کلسترول بالا و حتی مشکلات مغزی نمی شوند و هرگز این دسته از مشکلات را به وجود نمی آورند. از سویی معمولا محصولاتی که برخی از عناصر غذایی را ندارند مشکلات کمتری را برای قسمت های درونی و بیرونی جسم به وجود می آورند.
زمانی که مادران در شکم خود جنین دارند نمی توانند مانند خیلی از افراد از رژیم های ناسالم و استفاده نمایند چون سلامتی جنین بسیار مهم است. پس بانوان نباید فقط به آرامش خود فکر کنند بلکه اهمیت دادن به جنین هم یکی از وظایف اصلی آن ها می باشد. معمولا رژیم های غذایی در این برهه باید شامل خوراکی های مغذی باشد تا این که مادر و بچه به یک اندازه توانایی زندگی کردن داشته باشند.
کلا در شرایط عادی استفاده مناسب از این افزودنی های درجه یک منعی ندارد و خطرساز نمی باشد ولی دوران بارداری یک مرحله خاص و حساس است که نباید آن را ساده بدانید. در این دوره هم مادر به یک شرایطی روحی و جسمی خوب محتاج است و هم کودک او نباید با مشکل مواجه گردد. بنابراین احتیاجی نیست که هرگونه ماده غذایی و هر کالایی در این شرایط خورده شود.
با این که هنوز نتایج علمی زیادی در دست نداریم و پزشکان هم مطمئن نیستند که خوردن نمک صورتی در زمان حاملگی خطرناک است یا خیر ولی مشاوره گرفتن از آن ها لازم است. تولیدات موجود خیلی مغذی می باشند ولی همیشه داشتن مواد درمانی زیاد برای بدن مفید نمی باشد. مشکل اساسی این تولیدات مزه آن ها است و این مساله اکثرا برای اعضای بدن خطرناک می باشد.
در واقع بیش از ۹۰ درصد از املاح معدنی این محصولات شامل سدیم می شود که همین عنصر شوری زیادی را در غذاها ایجاد می کند. چنین عنصری نه تنها برای اطفال خطر دارد بلکه به والدین هم آسیب هایی مهلک می زند چون یکی از عوامل بروز سکته همین طعم عجیب می باشد. بنابراین نباید خانم های حامله به صورت خودسرانه و بدون برنامه ریزی خیلی از کالاهای شور را در طول روز میل کنند.
در کل همین سدیم زیاد باعث می شود که افراد باردار نتوانند به طور دائمی این کالاهای ارگانیک را استفاده نمایند و از فاکتورهای تاثیرگذار آن ها بهره مند شوند. در این رابطه جنین ها هم مانند بقیه افراد در معرض ابتلا به بیماری های قلبی قرار دارند و در هر لحظه ممکن است که رشد قلبی آن ها به تعویق بیفتد. از سویی اگر خانم ها مصرف این کالاها را قطع نکنند و بدون پرهیزهای لازم آن ها را بخورند شاید بچه ها دچار ایست قلبی هم شوند.