انواع کوکی های سنتی با طعم شیرین بیان برای هر کسی که مایل به چشیدن طعم غذاهای ایتالیایی است، یک خوراکی عالی است، ماده اصلی کوکی های Anisette همانطور که از نام آن پیداست، آنیس است.
آنها نه تنها برای جشن های تعطیلات خوشمزه و لذت بخش هستند، بلکه برای سلامتی شما نیز بسیار مفید هستند، زیرا ماده اصلی آن به هضم غذا کمک می کند، بنابراین برای سلامت کلی شما مفید است، آنها همچنین با Anisse، یک مشروب سنتی ایتالیایی، بسیار خوب می شوند.
بیسکویت جو ستاک میان وعده های شناخته شده ای هستند که ترکیب اصلی آن ها Arrowroot عنوان است، ریشه پیکان نشاسته ای است که از ریزوم چندین گیاه گرمسیری به دست می آید و به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارد به خوبی شناخته شده است.
نوع بیسکویت Arrowroot تاریخچه و سنت استفاده گسترده ای دارد، در واقع بیش از هفت هزار سال، Arrowroot برای بسیاری از برنامه های کاربردی مختلف استفاده شده است.
به عنوان مثال، می توان از آن به عنوان جایگزین سالم تری برای نشاسته ذرت استفاده کرد، بیشتر در فرم پودری آن قابل تشخیص است همچنین برای پخت انواع بیسکویت کاربرد زیادی دارد.
یک نظریه وجود دارد که نام آن غلط املایی نامی است که توسط آمریکایی های بومی استفاده می شود، “Aru-root”، موفقیت زمان می برد.
گاهی اوقات چندین نسل مدیریت عالی طول میکشد تا کسبوکارهای خانوادگی در نهایت در بازار همیشه اشباع شده پیشرفت کنند، بیسکویت های Bath Oliver داستان مشابهی دارند.
کلوچه های بارازک کوکی های سالم و خوشمزه ای از سوریه هستند، مواد اصلی آنها دانه کنجد و پسته است، از این رو به آن “سالم” می گویند.
آنها دارای رنگ آجیلی و شیرین هستند و کاملا “اعتیادآور” هستند، بنابراین اگر تصمیم دارید از دستور پخت نمونه ما برای پخت یک یا دو دسته استفاده کنید مراقب باشید.